De checklist voor het kiezen van een geboortekaartje

Michiel      -

De checklist voor het kiezen van een geboortekaartje

Is er een kindje op komst? Dan ga je de kinderkamer inrichten, luiers in huis halen, jouw kleding vervangen voor zwangerschapskleding en een geboortekaartje kiezen. Bij het kiezen van een geboortekaartje zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden. Lees snel verder voor handige tips en tricks bij het kiezen van een geboortekaartje.

Laat je inspireren

Gezien het feit dat er door het internet onwijs veel mogelijk is, kan je hier handig gebruik van maken. Doe inspiratie op voor het ontwerp van je geboortekaartje. Dit kan op webshops die geboortekaartjes verkopen, maar ook op andere platformen kan je hier ideeën over opdoen. Zo zal je achteraf geen spijt hebben van een te snelle keuze.  Deze inspiratiesessies gelden overigens ook voor de tekst op je geboortekaartje. Kies je voor een gedicht of een mooie quote?

Naar wie stuur je het kaartje?

Wanneer je net bevallen bent van een jongen of een meisje zal je weinig tijd hebben om hierover na te denken: je adressenlijst. Zorg ervoor dat je niemand vergeet en stuur je geboortekaartje

naar je kennissen, vrienden, familie en collega’s. Jij hoeft je daar geen zorgen meer over te maken en je zult niet te maken hebben met een collega die zich achtergesteld voelt. Om er zeker van te zijn dat je niemand vergeet, kan je altijd een aantal kaartjes te veel bestellen.

Vergeet je eigen adres niet

Wanneer jij bent bevallen van een kindje, wil je dit grote nieuws graag vieren en delen met je vrienden en familie. Zorg dat de informatie op je geboortekaartje compleet is en dat je je eigen adres niet vergeet te vermelden. Zo voorkom je dat je wordt platgebeld met de vraag naar je adres en kan je je richten op je kleintje.

Kun jij de checklist voor je geboortekaartje afvinken?

Heb jij alles gecheckt? Dan kun je je geboortekaartje bestellen!

Recent Posts

Michiel

    Michiel
    Welkom bij Power Force! Je zult hier allerlei nieuws vinden op zakelijk gebied. Mocht je een vraag of opmerking hebben, kun je hem kwijt op de contactpagina.